Legpal – suveränt hjälpmedel
vid behandling av ben och fötter

Äntligen är Legpal här – benstödet som förbättrar vardagen för tusentals patienter och alla i vården som arbetar med behandling av ben och fötter! Legpal är både patenterat och CE-märkt. Kort sagt: Ett hjälpmedel som är lika genialt som enkelt att använda.

Christina Wieslander
Distriktssköterska och skapare av Legpal

CE-märkt hjälpmedel

Legpal är ett CE-märkt ergonomiskt avlastningsstöd för behandlare och patienter, företrädesvis i samband med behandling av ben- och fotåkommor.

Benet placeras på dynan, som enkelt flyttas beroende på var på benet eller foten som behandlingen görs. Konstruktionen innebär bättre sikt även under det ben som behandlas och avståndet mellan glidskenan och dynan gör det möjligt att komma runt underben och fot för lindning. Legpal fungerar utmärkt även vid behandling av sängliggande patienter.

Se filmen om Legpal

Allt fler använder Legpal

Steg för steg informerar vi om Legpal till hemsjukvården i landets kommuner. Just nu finns Legpal på plats i  120  kommuner.

[metaslider id=137]

Köp, hyr eller prova

Vi vill naturligtvis att så många som möjligt ska skaffa det suveräna hjälpmedlet Legpal. För att övertyga dig om Legpals goda egenskaper erbjuder vi även möjligheten att hyra en Legpal i sexmånadersperioder eller prova utan kostnad i tre veckor.

Till beställningssidan

Så tycker användarna

”Enkel att använda, lätt att ta med sig” säger en av testpersonerna. ”Legpal ger bättre behandlingsresultat” säger en annan. ”Med stödet blir det mer komfortabelt för patienten” säger en tredje.

Läs dina kollegors erfarenheter 

Ladda ner manual

Legpal är enkel att använda. I manualen visar vi, steg för steg, hur du snabbt kommer igång med en behandling som blir bekvämare och skonsammare – både för dig själv och för din patient.

Ladda ner/läs manual online